Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Isengard

Linkin Park - Battle Symphony

Tervetuloa 22.10.2012 perustetulle tarinasivulle, joka on kantanut useampaa nimeä vuosien varrella: sivu syntyi Narcissistic Cannibalina, vaihtui myöhemmin monen vuoden ajaksi Henkiolennoksi kunnes sivu viimein saavutti uuden, ja toivottavasti viimeisen, muotonsa ja sai nimen Isengard. 

Mitä Isengard sitten pitää sisällään? Pääasiassa minun tarinoitani (enemmän tai vähemmän hyviä), mutta myös blogi löytyy, jonne kirjoitan (enemmän tai vähemmän) aktiivisesti. Olen vuodesta 2012 lähtien kailottanut kovaan ääneen kuinka tänne tulee piirrustuksiani, ja nyt kun on uusi osoite ja nimi, niin nyt niitä kanssa tulee! Taide-kohdasta löytyy, vihdoin ja viimein.

Toivottavasti viihdytte sivuillani, tsekkaatte tarinani, blogini ja piirrustukseni läpi ja lähdettehän vieraskirjan kautta pois? Haluaisin kuollakseni kuulla palautetta!

LAKRITSIPIIPPU

Linkinvaihdossa

Friosao - Täällä - Lyokostar - I Feel Off Key - Footprints - I Wonderland - Valtakunta - Tarinapuu - Node of Scherzo - Petit Princesse - Vallattu - Alkemistikerho - Paralyzed - Alive - Tiikeripäiväkirjat - Sirpaleita - Horizon - The Silent One - Paperiviilto 

Suosittelen

Paper Angels - Fuukaron - Viimakoura 

Linkkejä

Copyrights

Ulkoasu © ViimakouraOn Being (Lisenssi)
Taustakuva © Shizoo
Vieraskirjan koodi © Viimakoura
Kaikki tekstit ja muut © Lakritsipiippu

 

viimeksi paikalla: 21. heinäkuuta, 2018

©2018 Isengard - suntuubi.com