Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

IV – Aikakirjat

Peaches - Dick in the Air

 

Tässä on minun enemmän tai vähemmän aktiivinen blogini jota voitte lukea ja kommentoida halutessanne. Kalenterin kautta pääsette lukemaan vanhempia postauksia.

 

 

 TATTOOS
16.01.2019 09:56 | Lakritsipiippu

Otin eilen taas uusia tatuointeja, peräti neljä pientä! Mulla on nyt jotain.. öö... oisko 16 tatuointia, viisi isoa ja loput on vähän pienempiä, yksinkertaisia mustia. Oon niin koukussa tatuointien ottamiseen, että siinä ei oo mitään järkee. Varasin uuden ajankin sillä siunatulla sekunnilla kun nää mun neljä pientä tatuointia saatiin valmiiksi... XD OLI PAKKO!!!!11 

Haluan elämältä vain kahta (2) asiaa: matkustaa ja ottaa tatuointeja. Mutta en pysty tekeen kumpaakaan koska materialismi rakkaus is real ja tuhlaan rahani kaikkeen turhaan paskaan... Joten nyt säästin ja kiristin vyötä ja karsin asioita pois ja ta daa, hello uudet tatuoinnit! Tuntuu niin hyvältä. Oon tosi tyytyväinen. Toki raha on ongelma ja olis kiva joskus syödäkkin, mutta oh well, ehkä mä joskus kasvan aikuiseksi ja osaan käyttää rahaa järkevästi. But today is not that day. Oon mä kuitenkin saanut säästettyä joten on sekin jotain.

Hei oho, meidän luennolla on nyt tauko!!! Äkkiä hakemaan lisempää kahvia. Sori tästä turhasta ja lyhyestä postauksesta, mutta KYSYMYS: onko teillä tautointeja? Jos on, millaisia? Jos ei, haluaisitteko? Kertokaa ihmeessä, olis kiva kuulla. :)


 - Lakritsipiippu | Kommentoi Wattpad
04.01.2019 21:53 | Lakritsipiippu

Kuinkahan moni täällä tietää Wattpadin? No, tiesitte tai ette, mä oon siellä salanimellä kirjoittamassa fanfictioneita (Evak-tarinoita pääasiassa, ennen vanhaan myös Larry-tarinoita) ja halusin nyt jossain avautua mua ahdistavasta asiasta.

Tuntuu, että oon hemmetin aikaansaamaton, vaikka tiedän, että niin ei ole – oonhan mä kirjottanut vaikka ja mitä tänne Iseniin. Mutta tää tunne tulee ihan täysin siitä, että en oo kohta puoleen vuoteen julkaissut mitään Wattpadissa. Vai lähennelläänkö tässä jo vuotta??? Joka tapauksessa oon kadottanut tatsin Wattpadiin ihan tyystin.

Alunperin se syy miksi Isengard eli hiljaiseloa ei suinkaan ollut se, että olisin lopettanut kirjoittamisen. Ehei, syy oli se, että siirryin kirjoittamaan fanfictioneita Wattpadiin. Nyt tables have turned, koska olen aktiivinen täällä Isenissä, mutta laiminlyön Wattpadia ihan totaalisesti. Ilmiselvästi en osaa pysyä aktiivisena molemmissa yhtäaikaa.

Toisaalta on ihan jees pitää taukoa Wattpadista ja yrittää kirjoittaa jotain omilla hahmoilla eikä aina vain jo valmiilla hahmoilla, mutta kyllä mun toisaalta on ikävä Wattpadiin. Etenkin kun tiedän, että siellä on tuhansia lukijoita odottamassa mun Evak-tarinaan seuraavaa lukua.

Musta tuntuu tosi pahalta laiminlyödä Wattpadia ja sitä on going tarinaa siellä, mutta en vaan yksinkertaisesti saa kirjoitetuksi sitä. En tiedä kirjoitinki itseni pussiin, vai kadotinko vain inspiraation vai innostuinko taas niin paljon suntuubista että en jaksa Wattpadia? Oli syy mikä tahansa, koen olevani jollain tapaa huono ihminen kun en jatka sitä tarinaa.

Ja samaan aikaan kun mä tässä valitan, en myöskään tee mitään asian eteen. Mä voisin yrittää kirjoittaa mun uskollisille lukijoille anteeksipyyntö kirjettä, tai yrittää työstää sitä tarinaa, tai JOTAIN, mutta mä en tee mitään. En ees muista koska viimeksi oon käynyt Wattpadin puolella? Varmaan NaNoWriMon aikoihin kävin vastaamassa muutamaan kommenttiin, mutta en tästäkään ole varma.

Mä aina sanon kaikille, että jos voit tehdä asialle jotain niin silloin ei saa valittaa, vaan pitää tehdä asialle jotain sen valittamisen sijaan. No, nyt en seiso sanojeni takana (selkeestikkään), vaan valitan ja en sormeakaan liikauta tehdäkseni asialle jotain vaikka on about 99 asiaa mitä voisin tehdä tilanteen hyväksi.

Miksi oon tällänen? Mulla on joku Wattpadiin liittyvä writer's block tai jotain en tiedä. Mutta ollaan nyt edes iloisia siitä, että oon aktiivinen täällä Isengardissa. On sekin jotain.


 - Lakritsipiippu | Kommentit (1)Kommentoi HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!
01.01.2019 14:51 | Lakritsipiippu

Meillä vuosi vaihtui Lapissa pelaten Trivial Pursuitia mun sisarusten, heidän kumppanien ja meidän äidin kanssa. Join pari kaljaa ja käytiin syömässä ravintolassa jälkiruuat. Se oli kivaa, tämä uusi vuosi oli paljon erilaisempi kuin viime vuonna (juotiin viikko putkeen...) joten oli ihan kiva vaihteeksi olla perheen parissa... ehkä vuosi 2019 tuo mukanaan enemmän aikaa perheen kanssa?

Teinkö uuden vuoden lupauksia? Lopetinko tupakinpolton? Ei, en tehnyt kumpaakaan. En oo ikinä ollut hyvä tekemään uuden vuoden lupauksia, enkä siis tehnyt niitä ollenkaan tänä vuonna, ei sillä, että olisin niitä tehnyt viime vuonnakaan. 

Yhden aikaan yöllä kirjoitin Areen tytärtä pienessä pöhnässä ja suunnittelin Rosalind Batesia. Se oli yllättävän kivaa ja rentouttavaa. Vaikka vuosi vaihtuu, kirjoittaminen jatkuu. Se on hyvä tietää. Aion myös lukea enemmän, laitoin Goodreadsissa tavoitteeksi 30 kirjaa tänä vuonna. Katsotaan miten onnistuu. Toivottavasti hyvin koska en muuten saa ikinä luetuksi kaikkia kirjoja mitä haluan ennen kuin kuolen. No pressure.

Toivottavasti kaikilla oli mukava uusi vuosi ja oloja niille jotka juhlivat rankalla kädellä! Toivon onnea ja menestystä kaikille vuoteen 2019! May the force be with you.


 - Lakritsipiippu | Kommentit (2)Kommentoi Hei hei mitä kuuluu?
27.12.2018 22:49 | Lakritsipiippu

Edelleen se yksi koulutehtävä kummittelee mun mielessä, mutta mä alotin sitä jo, joten oon mä sentään jotain saanut aikaiseksi.

Jotenkin toivoisin, että jaksaisin keskittyä paremmin ja kirjotettua enemmän lukuja noihin meneillään oleviin tarinoihin, mutta jotenkin pompin vaan tarinasta toiseen ja saan muutaman jokaiseen tarinaan enkä mitään muuta. Ärsyttävää.

Mun kipeä jalka kenkkuilee ja sen myötä myös alaselkä. Menee hermo. Mutta kohta pääsen lasketteleen niin ehkäpä se siitä taas vetreytyy.

Oon suurkuluttanut Netflixiä. Ei oo edes morkkista.

Heräsin 26. päivä ja mietin että miksi ihmeessä mulla on jäätävä pääkipu, mutta sitten muistin hetken päästä että OH RIGHT mähän olin juomassa edellisenä iltana. Tunsin itteni aika typeräksi, kuka unohtaa olleensa viihteellä ja ihmettelee sitten seuraavan päivän krapulaa? Minä, näköjään.

Toivon kaikille hyvää uutta vuotta! <3


 - Lakritsipiippu | Kommentoi Tyhjä mieli
22.12.2018 17:17 | Lakritsipiippu

Tää blogin puoli on ollut pelottavan hiljainen viime aikoina. Se johtuu täysin siitä, että mulla ei oo ollut oikeen mitään sanottavaa. Eikä oo vieläkään. Oon maannut viikon sohvalla samassa asennossa neljän seinän sisällä ja kattonut kaikki jaksot Ronja Ryövärintyttärestä, alkuperäisistä Muumeista, Brooklyn Nine-Ninesta ja Luciferista. :) hashtag no life.

Oon kuitenkin kirjoittanut ja paketoinut joululahjat joten oon mä sentään jotain saanutkin aikaiseksi. Pitäis yksi helvetin oppimispäiväkirjakin kirjoittaa mutta ei inspiroi. Ehkä päivää ennen deadlineä.

Aina ei tartte olla jotain sanottavaa... eihän?


 - Lakritsipiippu | Kommentoi Päiväkirja haaste
17.12.2018 11:52 | Lakritsipiippu

Mun piti itseasiassa postata tää jo eilen, mutta hupsista keikkaa ostin 2 000 palan palapelin ja iltapäivä sekä ilta vierähti sitten sitä kootessa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ihana Unisiipi tägäs mut tälläiseen päiväkirja haasteeseen, missä ymmärtääkseni perus ideana oli vaan kirjoittaa viikon ajan päiväkirjaa ja sitten raportoida miten se meni (?). Toivottavasti ymmärsin oikein enkä oo tehynt tätä ihan päin persettä.xd

Vastoin kaikki odotuksia, mä oikeesti kirjoitin joka päivä vähäsen. En mitenkään hirveen paljon, mutta tarpeeksi. Kirjoitan kalenteriin joka päivä aina pääpiirteittäin mitä oon päivän aikana tehnyt, joten olin jo ennestään jokseenkin tottunut kirjoittamaan päivittäin.

Maanantai

Kirjotin ihan innolla ekana päivänä. Olin koulussa, pidin juorukerhon kaverin kanssa koulun jälkeen kun kokoonnuttiin mun känpälle ja juoruttiin monta tuntia ja tehtiin tilannepäivitykset. Hairehdittiin lähteen syömään pizzeriaan vaikka ei olisi ollut varaa ja luin tenttiin. Aika tapahtumarikas päivä loppujen lopuksi, mutta ei mitään verrattuna tiistaihin ja keskiviikkoon.

Tiistai

Meillä oli taas koulua ja ruotsin tentti. Koulukaverit lähti tuomaan mua kotiin koska matkaa on se 45 minuuttia autolla ja en voinut mennä bussilla. Olin tosi väsyksissä kun kirjotin tästä päivästä, että en saa tyyliin edes käsialasta selvää?? Käytiin shoppailemassa ja baarissa (join vähän liikaa...) ja kävin baarin jälkeen taas pizzeriassa koska I got no control. Kirjoittaminen ihan semi kivaa edelleen.

Keskiviikko

Meillä oli tosi tärkee tentti keskiviikkona, mutta arvatkaa kymmenen kertaa olinko valmistautunut siihen tarpeeksi? No en ollut, joten uusintakoe todennäkösesti kutsuu. Me hengailtiin koulun jälkeen yhen koulukaverin luona ja sitten lähdettiin baariin opiskelijanbileisiin. Tämän päivän päiväkirjamerkinnän mä itseasiassa kirjoitin puhelimeen, koska eihän mulla siellä baarissa ollut mukana paperia ja kynää. Tai oli, mutta ne oli narikassa ja siinä kohtaa kun puhelin muistutti, että pitää kirjoittaa päiväkirjaan, olin mä jo baarissa tanssimassa. Vähän kyrsi keskeyttää tanssiminen ja alkaa näpytteleen puhelimeen.

Torstai

Krapula. Kaverit vei mut taas kotiin ja juotiin kahvit mun luona. Vein roskat. xd Yritin kirjoittaa vähän koulujuttuja, mutta ei siitä tietenkään mitään tullut. Mun ystävä tuli mun luo yöksi ja vedettiin kaks pizzaa iltapalaksi ja katottiin paskoja joululeffoja. Nukahdettiin sohvalle. Tässä kohtaa alko tosissaan tökkimään toi päiväkirjaan kirjoittaminen, kun jotneki koen sen pikkutarkemmaksi hommaksi kuin kalenterin täyttäminen, joten en meinaa jaksaa luritella joka päivä pitkää päiväkirja tekstiä. Toisaalta, onko pakkokaan?

Perjantai

Herättiin ystävän kanssa yheksältä, juotiin aamukahvit pakkasessa pihalla ja syötiin taas kaksi pizzaa aamupalaksi (huomatkaa mun terveelliset elämäntavat...). Tämänkin päiväkirjamerkinnän kirjoitin puhelimeen, koska (taas) olin illalla baarissa toisen ystävän kanssa kun hän haki mut ripsihuollosta, ja sitte mentiin mun känpälle, meikattiin ja lähettiin baariin ja siitä hetken mielijohteesta yökerhoon. Takasi tullessa vähän vedätti. Olin perjantaina jo ihan done koko päiväkirja haasteen kanssa. xd

Lauantai

Ultimaattinen krapula päivä vaikka en edes juonut niin paljoa, että olis krapula pitänyt olla. Mutta näköjään oli silti. Tappelin hela jävla dagen viimesten koulutehtävien kanssa ja sain kuin sainkin ne viimein tehtyä ja vahtasin Ronja Ryövärintyttären loppuun ruotsiksi ruotinkielisillä teksteillä. Eka tuottis katottu, tulispa toinen pian! Aloin kattoon alkuperäisiä muumeja alusta Netflixistä. Meinasin saada itkupotkuraivarit kun puhelin muistutti, että pitää kirjoittaa päiväkirjaan joten suttasin nopeasti ranskalaisilla viivoilla mitä olin tehnyt. :D Vähän ei oo ehkä mun juttu???

Sunnuntai

Joululahja shoppailua, muumeja, palapelin kokoamista, unohdin postata tänne, en syönyt koko päivänä mitään, meikkasin huvinvuoksi ja hengailtiin samaisen kaverin kanssa jonka kanssa pidettiin juorukerhoa maanantaina. Sovin myös treffit toisen kaverin kanssa tiistaille. Kirjoitin Ladonin puutarhan 6. luvun loppuun ja julkaisin sen. Ahdistaa kun on niin paljon kirjoitettavaa, enkä meinaa saada mitään aikaiseksi???? Miksi????? Ei periaatteessa oo writer's blockia, mutta en vain jaksa kirjoittaa??

Kaiken kaikkiaan siis...

...tää oli ihan kiva kokemus, yrittää kirjottaa samaan aikaan joka ilta päiväkirjaan, mutta totesin myös, että ei se ole minun juttuni, enkä sitä varmastikkaan ota tavakseni. Olihan se ihan kiva lukea jälkeenpäin tätä blogitekstiä kirjoittaessa, että mitä sitä on tullutkaan kirjotettua, koska minähän en siis muista mitä oon viikon aikana tehnyt jos en sitä jostain lue (johtuukohan se siitä, että oon niin paljon baarissa...?????). 

Mullahan oli siis joka ilta muistutus kello 9 että pitää kirjoittaa päiväkirjaan, ja se kyllä toimii, kun on muistutus ja tarttuu heti vain tuumasta toimeen, mutta en mä siitä kyllä pahemmin nauttinut, kuten varmaan tuli jo selväksi. XD Mutta kaikille niille jotka haluaa kirjoittaa päiväkirjaa, mutta kokevat sen vaikeeksi muistaa kirjoittaa joka päivä, niin suosittelen lämpimästi laittamaan muistutuksen, ne kyllä toimii. Mä en eläis ilman muistutuksia (esim. mulla on legit muistutus suihkuun menemisestä, syömisestä ja lääkkeiden otosta...)

Nyt yritän kirjoittaa joitakin tarinoista eteenpäin, varmaan Areen tytärtä ja katson samalla muumeja, toisen tuottiksen 24. jakso menossa! Ette btw voi ymmärtää kuinka vaikeeta mun on kirjottaa "muumeja" kun meinaan koko ajan kirjoittaa "moomeja". Tulee siitä kun ne on oikeesti "Moomins" ja sitte väännän sitä suomalaisene muotoon. XD On tää vaikeet.


 - Lakritsipiippu | Kommentoi Hyvää itsenäisyyspäivää!
06.12.2018 19:08 | Lakritsipiippu

Mä en erityisemmin juhli itsenäisyyspäivää. En kato Tuntematonta sotilasta, en kato oikeestaan mitään. Mitä mä sitten teen? Näköjään vaihdan jouluverhot/koristeet ja kirjoitan blogia. :D Olin eilen opiskelijabileissä ja oli kyllä kiva herätä ilman krapulaa! Pitää useemminkin juoda vaan muutama. 

Vaihdoin Isengardin layoutin, en meinannut osata päättää minkä haluan.

No, mä oon taas vaihteeksi kipeenä, joten taidan tästä vetäytyä sänkyyn ja kirjoittaa novellia jonka aloitin jokunen päivä sitten, mutta en kerennytkään kirjoittaa valmiiksi. Plus mun elämässä on tapahtunut ihan hulluja asioita, siis niin hulluja että ei sellasta herran jumala edes tapahdu oikeessa elämässä! Niinku suoraan Salkkareiden juonenkäänteistä on nämä tapahtumat. En voi niitä tässä kertoa, mutta sanotaanko vaikka näin, että maailma on aivan todella liian pieni paikka... Mun pitäisi kirjottaa kirja mun elämästä, se menisi täydestä fantasiasta koska ei kukaan usko, että sellasii asioita voi tapahtua haha xdd


( Päivitetty: 06.12.2018 20:21 )

 - Lakritsipiippu | Kommentit (1)Kommentoi


©2019 Isengard - suntuubi.com