Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2018
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

V - Blogi

Peaches - Dick in the Air

 

Tässä on minun enemmän tai vähemmän aktiivinen blogini jota voitte lukea ja kommentoida halutessanne. Kalenterin kautta pääsette lukemaan vanhempia postauksia.

 

 

 Tilannekatsausta, rakkautta ja Halloween
20.09.2018 20:35 | Lakritsipiippu

Pientä tilannekatsausta mun mielialaan. Se on edelleen ollut vähän masentuneen puolella, mutta mun lääkitystä on nyt muutettu rutkasti ja huomaan pientä muutosta parempaan. Latasin sellasen sovelluksen jossa pystyy pitämään mielialapäiväkirjaa, ja koska mun puhelin on ruotsiksi niin se koko fakin sovelluskini on ruotsiksi. Koita siinä nyt sitten osata ajaa sitä. Tho hyvin se on sujunut tähänkin mennessä. Oon tykännyt siitä sovelluksesta paljon ja se näyttää mukavasti mielialan mahdolliset heittelyt. Mä oon vaan niin huono arvioimaan omaa olotilaani. Pitäskö mun illalla sitä päiväkirjaa täyttäessä muka muistaa tai tajuta millanen olo mulla on ollut? Pitäis varmaan.

Oon aika onnellinen että mulla on nyt neljän päivän vapaat koulusta. Saan ladata akkuja ja ehkä jopa yrittää tehdä rästiin jääneitä koulutehtäviä joitten deadlinet jo kolkuttaa ovelle. JA most importantly saan viettää aikaa mun lapsien kissojen kanssa. Niillä on ollut rankka elämä viimeset pari viikkoo kun mama on ollut niin kiinni koulussa. Ne on jäänyt ihan ilman rakkautta. :( Nyt onneksi saan antaa niille paaaljon rakkautta. Ja rakkaudesta puheenollen, mä olin eilen illalla siskontytön lapsenvahtina ja ai että mä rakastan sitä lasta. Katottiin sen kanssa Autot ja Tie El Doradoon. Naurettiin ja syötiin. Pumppasin sen lapsen täyteen sokeria ja palautin sitten äidilleen ja toivotin onnea nukkumaan pistämisessä. XD hashtag maailman paras täti.

Tänään käytettiin siskon kanssa mun vapaapäivä hyödyksi ja ostettiin/tilattiin/tehtiin tavaraa ja rekvisiittaa meidän lokakuun Halloween bileisiin! Tää on jo toinen vuosi kun me pidetään ne bileet ja tänä vuonna on tulossa vielä enemmän porukkaa ku viime vuonna! Niistä tulee parhaat kotibileet ikinä! Niin mä sanoin kyllä viime vuonnakin mutta tämä vuosi tulee olemaan parempi. Ja se on niin ihanaa ku kaikki aina panostaa ihan vituksee asuihinsa! So cool. Mä niin rakastan Halloweenia, se on ihmisen parasta aikaa. Yks mun siskoista aina sanoo, että krapula on ihmisen parasta aikaa, mutta se on väärässä, Halloween on.


( Päivitetty: 20.09.2018 20:52 )

 - Lakritsipiippu | Kommentoi Huji Cam
18.09.2018 10:36 | Lakritsipiippu

Latasin ton Huji Camin jo jonkin aikaa sitten ja voi jumpe että mä rakastan sitä! Tulee niin hienoja kuveja. On jännää kun ei ikinä tiedä millanen kuva sieltä tulee. Oh, the suspense. Tässä pari mun ottamaa kuvaa alapuolella! Enjoy.

Okei, nyt takaisin luennon pariin. Ei mulla tämän tärkeempää ole kuin että ladatkaa Huji Cam!!! Se on sen arvonen, mä lupaan ja vannon. :) Kuten näkyy, ei ikinä tiedä millanen kuva sieltä tulee!! IT'S A SURPRISE YALL. Miksi mä aina mainostan kaikkia appeja täällä??


 - Lakritsipiippu | Kommentit (1)Kommentoi Krooninen nuha
17.09.2018 09:55 | Lakritsipiippu

En ookkaan hetkeen kertonut täällä miltä mun elämä näyttää tällä hetkellä, joten ajattelin, että tämä aamuluento on loistava hetki siihen! Kuten varmaan tuli selväksi, oon siis luennolla ja tässä on vähän luppoaikaa niin päätinpä kirjoitella tänne. Kaikki aika käytetään hyödyksi! En muuten saisi mitään aikaiseksi ellen ottaisi iloa irti jokaisesta saatanan sekunnista ku vaan mahrollista.

Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin. Tai no hyvin ja hyvin. Rankkoja päiviä siellä sun täällä kun pitää olla hereillä aamu viidestä ilta yhdeksään ja tai kymmeneen. Ei muuten mitään, mutta kun mun mieliala ei oo oikeen siinä kunnossa, että jaksaisin sellaista höykkyytystä. Ja oon edelleen ihan pihalla siitä mitä opiskelen ja mitä mä täällä teen mutta no biggie. Kyllä se tästä. ETEENPÄIN! sanoi mummo lumessa. Mutta en oo ees ollut paljoo pois koulusta, muutaman päivän, ehkä neljä yhteensä, sen takia, että oon ollut kipeenä. Ja oon edelleen.

Mulla on varmaan joku vitun krooninen nuha tai jotain kun oon jo ollut jotain 2ish viikkoa hirveessä yskässä ja nuhassa. Tuntuu, että en tuu ikinä paranemaan tätä menoa. Why oh why? Pitikin ottaa nenän kautta hengittäminen itsestäänselvyytenä, nyt se osuu omaan nilkkaan kun yhtäkkiä pitääkin opetella hengittämään suun kautta ja tottua nielemään ötököitä siinä samalla.

Oho, nyt loppu tauko ja luento jatkuu. No, pikkuvikoja, mä pystyn tekemään muistiinpanoja itsenäisesti jälkeenpäin. Korkeakoulun hienouksia sanoisinko. Tää on kylläkin mun lemppari opettajan luento, joten periaatteessa mun pitäis kyllä keskittyä siihen mitä se tuolla saarnaa.

Muuten elämä rullaa vähä nnihkeästi eteenpäin. Olin lauantaian pelaamas frisbeegolffia, mutta muuten kaikki vapaa-aika menee joko koulutehtäviä tehdessä tahi nukkuessa. Kyllä mä äänikirjoja ja podcastejakin kuuntelen, mutta ne mä teen samalla kun yritän saada elämässäni jotain aikaseksi. 

Tää aamu on ollut niitä aamuja, kun mun kahvikin tarvittee kahvia. Ja pohdin vakavasti aamulla, että meenkö kouluun vai feikkaanko oman kuolemani. Tulin nyt sit kuitenkin kouluun. Issee heitti mut kouluun kun sillä oli yks kontrollikäynti mun koulun lähellä niin sain nukkua tunnin pidempään kun ei tarvinnut kiirehtiä bussiin. Toi bussilla kulkeminen on kyllä tavallaan ihan kivaa, paitsi sillon kun pitää herätä viideltä että kerkee bussiin haha. Mä kun en todellakaan ole mistään kohtaan aamuihmisiä. Mä ennemmin tökin haarukalla silmiäni ku nouse aamulla juttelemaan ihmisten kanssa. Mä tarvin sen kolme tuntia heräämiseen ja paljon kahvia ennen kuin mä kykenen kommunikoimaan toisen ihmisen kanssa ilman, että suunnittelen sen aamuvirkun ihmisen kuolemaa. :D

Tällä hetkellä luennon aihe on on primäärilähteet. Pitäisi varmaan kuunnella vähän tarkemmin, että mistä on kyse kun kerran puhutaan lähteistä ja oon niin huono lähteiden suhteen kuin voi vaan olla. I'm not even lying. Nyt täällä koko ryhmä pohtii mikä on bibliografia kun ilmeisesti kukaan meistä ei tiedä mikä se on. Mä aattelisin että se on joku sellanen joka liittyy sekundaarilähteisiin???? Mutta I don't fucking know. HEI, nyt se kertoo meille mikä on bibliografia, mä lopetan nyt tähän, hejsan!


 - Lakritsipiippu | Kommentit (1)Kommentoi 3 asiaa...
15.09.2018 22:52 | Lakritsipiippu

Päätin tehdä tälläisen lyhyen ja ytimekkään kolme asiaa postauksen. Seuraava blogipostaus tulee olemaan kuulumisten päivittelyä (ehkä) ja jos on jotain, mistä haluaisitte minun kirjoittavan blogiin, niin ideoita otetaan vastaan! Nyt, oppikaamme lisää asioita minusta, jee.

3 asiaa joista pidän...

Nukkuminen, suklaan dippaaminen tuliseen salsa dippiin ja halaaminen.

3 asiaa joista en pidä...

Laskujen maksaminen (ne vitun viitenumerot), ruuan laittaminen ja herääminen aikaisin.

3 asiaa joita pelkäät...

En mä oikeen pelkää mitään muuta kuin kuolemista, kinda sorta maybe?

3 asiaa joissa olet hyvä...

Näytteleminen, multitasking ja salaisuuksien pitäminen.

3 asiaa joissa olet huono...

Ruuan laitto, leipominen ja sitoutuminen.

3 asiaa jotka olen oppinut itse...

Piirtäminen, koodaus ja photoshoppaus.

3 asiaa jotka minulle on opetettu...

Haitarin soitto, kirjoittaminen ja eri kielet

3 asiaa jotka ahdistavat minua...

Koulu, humalaiset ihmiset jotka tunkee iholle ja vanheneminen.

3 asiaa jotka ilahduttavat minua...

Ruoka, äänikirjat (ladatkaa bookbeat!) ja mun kissat.

3 asiaa joita haluat nyt...

Nukkua, Ben & Jerry'siä ja tupakkia. En tuossa järjestyksessä.


 - Lakritsipiippu | Kommentit (2)Kommentoi EPÄSUOSITUT MIELIPITEET
11.09.2018 13:36 | Lakritsipiippu

Ajattelin nostattaa vähän myrskyä ja kirjoittaa top 5 epäsuosittua mielipidettäni. Ne eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, kunhan kirjoitan sitä mukaa mitä mieleen tulee. Olis kiva kuulla myös teidän epäsuosittuja mielipiteitä, joten jättäkää kommenttia jos haluutte. Let's go!

1. Ananas kuuluu pitsaan

Twitterissä sain aikaan kunnon joukkotappelun kun twiittasin, että ananas kuuluu pitsaan. Jengi jakautui kahtia ja alko hirvee tappelu ja haukkuminen toisiaan kohtaan. Mutta tää on mun mielipide ja kestän kyllä sen, että iso osa ei oo samaa mieltä.

2. Thanoksella on pointti

Mä fiilaan Thanosta ihan vitusti. Toki mulla meni tunteisiin se, että SPOILER ALERT se tappoi Lokin, mutta siis tiedän ja ymmärrän mitä Thanos tekee ja se sen mentaliteetti on jokseenkin samaistuttava. Saan siitä kunnon Dan Brownin Inferno vibat, mikä btw on ihan helvetin hyvä kirja, lukekaa se!!!!

3. On hyvä, että GoT lopetetaan 8. tuottikseen

Liian moni sarja jatkaa liian pitkään (Supernatural I'm looking at you honey) ja kaikki alkaa vaan toistaan itteensä ja bla bla bla. On mahtavaa, että sarja joka on uransa huipulla omistaa tarpeeksi pokkaa lyödä hanskat tiskiin ajoissa ilman että tarvii ruveta venyttään ja vanuttaan sitä väkisin. Kiitos GoT että osaat lopettaa ajoissa ennen kuin pilaat itse itsesi. KIITOS.

4. Ranskalaiset on pahoja

There, I said it. Fight me.

5. La La Land oli huono

Taas yksi twitter sota syntyi kun menin möläyttään siellä, että en tykännyt La La Landista. Joo, on siinä varmaan puolensa, mutta mulla loppu mielenkiinto siihen leffaan jo ekan 10 minuutin aikana. Mikä on outoo, koska normaalisti mä tykkään tollasista leffoista. Ja päänäyttelijät oli mun kaks lempparii. Tai yhdet mun lemppareista. Kuolaan niitä molempia aina ihan vitusti. Mutta toki mulla oli huono jakso menossa kun katoin sen joten se voi vaikuttaa siihen että en jaksanut keskittyä koko leffaan. Pitää kai antaa sille uus mahis joskus mutta toistaiseksi kylvän kaaosta sanomalla, että se oli huono.

Sorry not sorry


 - Lakritsipiippu | Kommentit (1)Kommentoi Anteeksi
10.09.2018 12:19 | Lakritsipiippu

Oon tosi pahoillani, että en oo päivittänyt mitään noista keskeneräisistä tarinoista. Oon vaan ollut super kiireinen koulun suhteen, se pitää mut otteissaan 24/7 enkä saa millään revittyä aikaa, että saisin kirjotettua saati julkaistua uusia lukuja. Oon pahoillani. Mutta lupaan yrittää päivittää jotakin tarinaa niin pian kuin mahdollista. I try me best!

Kaiken kukkuraksi mä tulin kipeeksi lauantaina ja oon varma, että se on karma joka muhun iski koska "lintsasin" yhden tunnin koulusta ja nyt sitten karma iski päälle ja oon tosi kipeenä, olo on hyvin epämukava ja yritän vaan väkisin jaksaa 8-4 koulupäivät plus yhteensä n. 2 tunnin bussimatkat kouluun ja sieltä pois. Ja sitten vielä deadlinet painaa päälle. HUHHUH. Kyllä tää tästä, pitää vaan yrittää organisoida kaikki hyvin niin kyllä mä sieltä löydän aikaa myös kirjoittamiselle. :)

Huomenna, tiistaina, tulee olemaan todella rankka päivä. Mun pitää herätä viideltä aamulla että kerkeen bussiin joka vie mut kouluun, kävellä kaks kilsaa kouluun ja sitten olla 8-4 koulussa, sitten kävellä pari kilsaa kaverin luo, hengata siellä seitsemään asti ja mennä sitten iltakurssille joka loppuu puoli yhdeksältä ja sitten vajaa tunti takaisin kotiin... Itken verta jo valmiiksi, ei muuten mitään, mut kun on kipeenä niin kaikki tuntuu kymmenen kertaa raskaammalta. 

Kaiken kaikkiaan oon very busy woman nowadays joten pyydän kärsivällisyyttä tarinoiden suhteen. Kyllä ne päivittyy ennemmin tai myöhemmin. Ja blogi myös. Nytkin olen luennolla ja kirjoitan tätä... Tunnollinen oppilas bingo täällä! :DDD ei vaan, meillä on tauko niin käytin ajan hyödyksi.

Toivon, että kaikki muut on pysynyt terveinä ja koulu/työt ei yritä tappaa teitä! :'D Palaillaan taas! Carpe vitun diem kaikille. <3


 - Lakritsipiippu | Kommentoi BookBeat 6/5
03.09.2018 21:09 | Lakritsipiippu

Oon kuunnellut kaksi äänikirjaa BookBeatissa sillon kun mulla oli se ilmanen jakso. Kuuntelin Dan Brownin "Alku" -kirjan ja Jojo Moyesin "Jos olisit tässä". Sitten mun ilmanen jakso loppu ja oon ollut ilman BookBeatia monta kuukautta. Nyt sain vihdoin sen verran ylimääräistä rahaa, että aktivoin BookBeatin uudestaan.

Perehdyin kunnolla BookBeatin valikoimaan ja olin yllättynyt kuinka laaja valikoima siellä on! Härregud. Kaikki Potterit! Kuvitelkaa, mä joka istun joka päivä kaks tuntia bussissa ja kävelen neljä kilometriä yksin voin vihdoin uudelleen lukea (kuunnella) Potterit! Kun ei löydy aikaa lukea, niin tää kuuntelu on kätevää kun voi samalla kävellä, lenkkeillä, tehdä koulutehtäviä tai siivota. Oon kohta kuunnellu 27% ekasta Potterista. Lisäksi mun listalla on Saatana saapuu Moskovaan, Täällä Pohjantähden alla ja Stephen Kingin Uinu, uinu lemmikkini, noin niinkun esimerkkinä. En malta odottaa, että saan kuunneltua kaikki mun listan kirjat!! 

Toki eniten mä suosin ihan konkreettisia kirjoja, omistanhan mä niitä yli 500, joten ne on lähellä sydäntä, eikä nää äänikirjat todellakaan korvaa niitä, mutta kunhan on mukava lisä. Saan enemmän luetuksi! Ehkä mä joskus saan luetuksi ja tai kuunnelluksi kaikki kirjat mitkä oon aina halunnut kahlata läpi.

Lisäksi ihanaa on se, että pystyy itte määritteleen puheen nopeuden! Mä pystyn kuunteleen nopeeta puhetta suhteellisen hyvin joten mulla on aika nopeella se lukutahti ja oon niin onnellinen että sitä pystyy ite säätämään. Plus BookBeat on ihan super easy to ajaa. Se on tosi simppeli ja kuka vaan pystyy navigoimaan siellä! <3

Niinkun nytkin kuuntelen tota ekaa Potteria samalla kun kirjotan tätä. Loving me life atm. Ei mulla muuta, ladatkaa BookBeat. :)


 - Lakritsipiippu | Kommentit (3)Kommentoi


©2018 Isengard - suntuubi.com