Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VI – Viestit

Diamond Rio - One More Day

Treat people with kindness.

Pöllölän ovi paukahti auki. Fred ja George astuivat kynnyksen yli ja jähmettyivät nähdessään Harryn, Ronin ja Hermionen.
   "Mitä te täällä teette?" Ron ja Fred sanoivat yhtä aikaa.
   "Lähetetään kirje", Harry ja George sanoivat yhteen ääneen.
   "Mitä, tähän aikaan?" sanoivat Hermione ja Fred.

HARRY POTTER JA LIEKEHTIVÄ PIKARI, s. 596

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lilt
Kotisivut: http://flawocean.suntuubi.com/

01.11.2018 20:46
Linkinvaihtoa kyselit, se sopii oikein hyvin. :-) Täällähän on vaikka mitä sisältöä, ihailtava määrä kaikenlaisia raapustuksia yms! lukaisin läpi ton sun nanotarinan ja jään varmasti seuraamaan jatkoa, koska ihailen syvästi ihmisiä jotka kykenevät nanoilemaan menestyksekkäästi (en kuulu tähän joukkoon itse) ja mua kiinnostaa tuo kirjoitusprosessi :D mutta joo, lisäilen isengardin linkin ocean of flawsiin.

Vastaus:

Hienoo, lisäilen linkin heti! Kiitoksia kun kurkit sisältöä ja toivottavasti en petä teitä kaikkia NaNo-tarinani kanssa. Toivotaan että onnistun nanoilemaan menestyksekkäästi. :D

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuubi.com/

01.11.2018 14:46
Linkinvaihto käy mainiosti! Lisäilin Isengardin linkinvaihtolaisten joukkoon. :)

Vastaus:

Hieno homma! Lisäilen Bulletproofin samantien. :)

Nimi: Lintu

27.10.2018 23:02
/percy jackson! Oikeasti unohtuu kaikki kun jännittää liikaa... anteeksi!!

Vastaus:

Eihän tuo mitään!

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://puoliveri.suntuubi.com

27.10.2018 23:00
Hei! Aluksi olen surkea romaanien, ja mainoksien tekijä! Ja toiseksi! Miten olisi linkin vaihto Puoliveristen kolon kanssa? Perustuu rick riordanin olympoksen sankarit kirjaan, joten toivon linkin vaihtajia...

Vastaus:

Kiitos kysymisestä, mutta en juuri nyt ota linkinvaihtajia enempää ja muutenkin minulla on nykyään tarkemmat kriteerit linkinvaihtajien suhteen. :)

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

25.10.2018 21:23
Tulin nyt sitten tänne, lupaukseni mukaan, lukemaan hieman ja kattelemaan muutenki tätä paikkaa.

Tykkäsin sun piirrustuksista, ois tosi mielenkiintosta myös nähdä miten piirtäisit sun omien tarinoitten hahmoja :)

Luin novelleista Dying Embersin ja tuli ihan kumma fiilis aluksi, ku koko lomalla ei oo lukenu mitään enkkua ja kesti taas hetki tottua. Mutta sitten tuli sellanen tunne, että haluttais itelläki kirjottaa pitkästä aikaa jotain enkuksi! Tykkäsin siitä miten hyvin osaat kirjottaa englanniksi, ootko kauanki harrastanu sitä? Hahmot ja kerrontatyyli oli kivoja, ihanan realistisia ja hauskoja.

Sun NaNoWriMo-projekti vaikutti lupaavalta ja odotan innolla mitä siitä tulee. Nyt taitaa olla jo vähän liian myöhäistä itellä loikata NaNoWriMo-kelkkaan, eikä välttämättä ois järkevääkään, kun kirjoitan jo sitä kirjoitushaastettakin + vielä koulu. Ehkä nyt on tarpeeksi seurata teidän muitten kirjoittajien etenemistä ja sitten ehkä ens vuonna kokeilla, ellen oo tähän aikaan kaulaa myöten kouluhommissa.

Taidan mennä vielä lukemaan Pimeyden Kaipuuta, mutta siitä spämmin ehkä sitten myöhemmin, kun olen ehtinyt lukea sen kokonaan läpi :D

Vastaus:

Ihanaa! Kiva kuulla muiden mielipiteitä!

Heeei, toihan on jännä idea! En oo koskaan aatellut piirtäväni omien tarinoitten hahmoja. :o Pitää ehdottomasti pistää korvan taakse josko joskus saattaisin inspiroitua piirtämään hahmoja!

Kiva, että tykkäsit Dying Embersistä. :) Oon mä aika kauan kirjoittanut englanniksi, sellaiset noin 7 vuotta ish. On tullut jonkin verran treenattua sitäkin hommaa. Vielä kun oppisi ruotsiksi kirjoittamaan yhtä hyvin kuin englanniksi... :D siihen on kylläkin vielä piiiitkä matka.

Musta on hirveen hauskaa, että satuit paikalle juuri kun julkaisin sen, koska nyt sain heti kuulla mp:tä siitä! Se on kahdeksan vuotta vanhasta ideasta kehitelty tarina, joten se voipi olla vähän kliseinen mutta nostalgiaa siitä ei ainakaan puutu, kuten jo mainostin esittelysivulla. Harmi, että et tänä vuonna lähde/pääse mukaan NaNoWriMoon, mutta onneksi se järjestetään joka vuosi, niin sulla on hyvin aikaa osallistua sitten kun aikaa/jaksamista/inspiraatiota riittää enempi paremmin. :)

VOI EI! XD Uskomatonta että joku vapaaehtoisesti haluaa lukea Pimeyden kaipuuta. XDDDDDD En kestä, miksi mä edes pidän sitä esillä haha???? Noh, esittelysivulla on varoitettu sen paskuudesta, että jokainen omalla vastuullaan lukee sitä. :D Toivottavasti saat siitä irti edes hyvät naurut jos et mitään muuta!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

21.10.2018 15:40
Hei!

Kiitoksia ihanan pitkästä kuulumisviestistä. Tulinpas nyt vastaamaan, mutta en varmasti yllä samanlaiseen romaaniin kuin sinä Vallatun puolella. :D

Vallatun syksy on mennyt hyvin, miettiessä sitä, miten useat roolipelit kokevat pientä hiljaisuutta koulujen ja töiden alkaessa, arjen palatessa. Muutaman pelaajan superaktiivisuudella Vallatun vuodenaika on saatu käännettyä kesään, ja ihkauusia tapahtumia on lähtenyt käyntiin. Metsäpalo-tapahtuma on saanut kaikki pelaajat mukaan kirjoittamaan, ja uskon, että tuleva vihollislauman tuomat juonikuviot antavat omaa suolaa peliin. Uusia, aktiivisa liittyjiä Vallatulla ei ole viime aikoina oikein ollut, mutta täytyy myöntää, että mainostuskin on jäänyt vähän vähemmälle omien arkikiireiden parissa.

Nykyinen syksy, halloween ja sellaiset eivät luultavasti tule näkymään sivustolla, tai minunkaan elämässä sen kummemmin. Minulla siis ei syyslomaa ole, vaan ihan normitöitä. :D

Vastaus:

Moi! Kivaa kun tulit, mukava kuulla Vallatunkin kuulumisia.

Ihanaa kuulla, että tapahtumia on ja pelaajat ovat olleet aktiivisia. Aina yhtä muksaa kuulla, että linkinvaihtolaisilla menee hyvin! Tsemii arkikiireisiin, kyllä se siitä. :)

Se on harmillista, että Halloween ei näy sun elämässä sen kummemmin, koska sehän on vuoden paras juhla! Jos sitä osaa juhlia oikein.. ;) No, toivottavasti jaksat töissä ja elämä rullaa hyvin!

Nimi: V
Kotisivut: http://vihattu.suntuubi.com

18.10.2018 10:32
Oli pakko tulla käymään vastavierailulla, ja pakko kyllä kehua teidänkin ulkoasua! Mukavan yksinkertainen ja sivuja on helppo selata :)

Vastaus:

Kiva kun tulit! Kiitos paljon. :)

©2018 Isengard - suntuubi.com